Utorak, 27 veljače, 2024

Rukometni savez BiH zatražio odgodu susreta s Njemačkom i Austrijom

Pročitajte i ovo

Čini se kako neće biti ništa od odigravanja kvalifikacijskih susreta između Bosne i Hercegovine i Njemačke te BiH i Austrije zbog pozitivnih testova na koronavirus u redovima BiH…

Bosna i Hercegovina trebala bi odigrati dva kvalifikacijska dvoboja u ovom reprezentativnom terminu, međutim čini se kako od njih neće biti ništa, barem ne u narednim danima.

Naime Rukometni savez Bosne i Hercegovine zatražio je odgodu navedenih susreta zbog pozitivnih testova na koronavirus u reprezentaciji.

“Trenutno imamo na raspolaganju 11 igrača jer su četvorica u izolaciji. Dvojica od te četvorice su pozitivna na koronavirusa, a druga dvojica su bila s njima u bliskom kontaktu. I ostalih 11 igrača nalazi se u hotelu u posebnim sobama, s obzirom na to da su imali susret sa spomenutim igračima koji su zaraženi. Naša reprezentacija na ovom okupljanju nije odradila nijedan trening i kako sada stvari stoje bit će nemoguće da se odradi ijedan. Ukoliko ne bude nikakve reakcije iz EHF-a i DHB-a naši reprezentativci će, u vrlo, vrlo oslabljenom sastavu sutra krenuti put Njemačke. S obzirom na cjelokupnu situaciju i sve probleme u kojima smo se našli, najiskrenije se nadamo da će EHF i DHB pristati na odgodu prvog meča, a potom i drugog protiv Austrije”, poručili su iz Saveza za BiH medije.

Najnovije vijesti

Njemačka i Austrija remizirale. Evo kako Hrvatska sada može do polufinala

UTAKMICA između Njemačke i Austrije na Europskom rukometnom prvenstvu završila je remijem 22:22. Austrijanci su bili nadomak novog senzacionalnog...

Povezane vijesti