Ponedjeljak, 20 svibnja, 2024

Rumunjski trećeligaš dobio novi stadion od 100 milijuna eura: Izgleda sjajno

Pročitajte i ovo

Steaua je najtrofejniji rumunjski klub koji je u svojoj povijesti bio prvak Europe. Do 2018. u klubu je sve bilo u redu dok nije došlo do financijskih problema i promjene imena.

Sada u Rumunjskoj postoji FCSB kojeg je osnovao Gigi Becali koji je htio na sudu htio sebi pripojiti klupsku povijest, ime i grb, no nije uspio, ali FCSB je trenutno u prvoj rumunjskoj ligi, dok se prava Steaua nalazi u trećem rangu rumunjskog nogometa i natječe se s amaterima nakon silnih problema.

Stara Steaua je prošle sezone izborila treću ligu, a skoro svi navijači su ostali uz nju, nitko se nije prebacio u FCSB, a radi se da Steaua ponovno postane jaka kao prije.

Rumunjski trećeligaš dobio je novi stadion koji je koštao 100 milijuna eura. Prekrasna arena izgrađena je u Bukureštu i uskoro će se na njoj odigrati prva utakmica.

Stadion je kapaciteta 31 tisuću gledatelja, a ima brojne prostorije poput klupskog muzeja gdje će biti izloženi svi trofeji kluba.

Najnovije vijesti

Barcelona nadigrala Napoli i prošla u četvrtfinale

Nogometaši Barcelone plasirali su se u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su u dvije utakmice bili bolji od Napolija....

Povezane vijesti