Nedjelja, 14 travnja, 2024

Schalke otpustio trenera Wagnera

Pročitajte i ovo

Očekivano, nakon jako lošeg starta u sezonu za Schalke 04 su krenule promjene u klubu, a prvi je neuspjeh poslom platio glavni trener David Wagner…

Očajan start u sezonu za Schalke 04 je poslom platio dosadašnji trener David Wagner. Nakon 8:0 poraza od Bayerna, Schalke je izgubio 3:1 od Werdera i to je s gol razlikom 1:11 najgori start u sezonu Bundeslige u povijesti kluba.

Zato je očekivano trener dobio otkaz jutro nakon utakmice. Medijima se obratio sportski direktor Jochen Schneider koji je objasnio očite razloge:

“Svi smo se nadali da ćemo s trenerom Wagnerom postići preokret u rezultatima. Nažalost, prve dvije utakmice nisu ponudile potrebne izvedbe i rezultate. Zato smo odlučili poći novim putem što se tiče stožera. Bez obzira na razočaravajuće rezultate, odluka je bila sve, samo ne laka.”

Sudeći po Wagnerovim izjavama nakon susreta, on je očekivao otkaz, ali je i htio ostati trener i pokušati preokrenuti situaciju: “Vjerujem da mogu biti dio rješenja, ali ne nudimo argumente u obliku rezultata. Za to sam odgovoran ja i znam mehaniku posla”, kazao je Wagner.

Najnovije vijesti

Barcelona nadigrala Napoli i prošla u četvrtfinale

Nogometaši Barcelone plasirali su se u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su u dvije utakmice bili bolji od Napolija....

Povezane vijesti