Nedjelja, 3 prosinca, 2023

Shiffrin slavila u Flachauu

Pročitajte i ovo

Završen je ženski slalom u Flachauu, a pobjedu je odnijela Mikaela Shiffrin koja je vodeća bila i nakon prve vožnje. Vrijednih 10 bodova je 21. mjestom skupila Leona Popović…

Netom završeni ženski slalom u Flachauu svakako može ostati upisan kao uspješno odrađen za Leonu Popović. Leona je nakon prve vožnje izborila nastup u drugoj usprkos visokom startnom broju, a u drugoj vožnji je ostvarila solidno vrijeme za još malo skoka na konačno 21. mjesto.

Popović je drugu vožnju odradila za 55 sekundi i 17 stotinki što je bilo 20. vrijeme druge vožnje i 21. ukupno koje je podijelila sa Šveđankom Elsom Fermbäck. One su za pobjednicom Mikaelom Shiffrin zaostale tri sekunde i 82 stotinke.

Shiffrin je uspješno obranila svoju prednost iz prve vožnje, a druga je na kraju sjajnom drugom vožnjom bila Katharina Liensberger. Postolje je zaokružila Wendy Holdener s 43 stotinke zaostatka, dok je vodeća u poretku slaloma i ukupnom poretku Petra Vlhova bila četvrta.

S novih 10 bodova je Popović na 27 te je 31. u poretku slaloma te je 67. u ukupnom poretku, dok je Vlhova ostala na čelu u oba poretka.

Flachau, slalom (Ž):
1. Mikaela Shiffrin (SAD) 1:47.92
2. Katharina Liensberger (AUT) +0.19
3. Wendy Holdener (ŠVI) +0.43
4. Petra Vlhova (SVK) +0.62
5. Michelle Gisin (ŠVI) +1.52

Najnovije vijesti

Pobjeda Maccabi Tel Aviva u Bačkoj Topoli

Nogometaši Maccabi Tel Aviva pobijedili su ukrajinsku Zorju 3-2 u zaostalom ogledu trećeg kola skupine B Konferencijske lige. Zbog ratnog...

Povezane vijesti