Ponedjeljak, 20 svibnja, 2024

Sistemi za klađenje

Pročitajte i ovo

Kađenje su sastavni deo kladioničarske industrije. Ovde možete na jednom mestu pročitate sve informacije vezano za sisteme sportskog klađenja, počev od toga kako ih koristiti, pa do analiza svakog ponaosob sa njihovim prednostima i manama.

Pronalaženje pravog sistema je pola puta do uspeha

Ne postoji profitabilan sportski kladioničar koji nije edukovan po pitanju gotovo svih kladioničarskih sistema i kladioničarskih strategija. Kako je svaki čovek posebna individua, tako i u sportskom klađenju svaki kladioničar ima sportove, markete i sisteme koji mu više gode, nego neki drugi. Upravo iz toga razloga mi smo se potrudili da vam opišemo što više kladioničarskih sistema kao i kladioničarskih strategija, kao i da vam približimo i na konkretnim primerima pokažemo kako ti sistemi za klađenje funkcionišu.

Ukoliko želite biti profitabilni u sportskom klađenju, potrebno je da se konstantno usavršavate i da se edukujete u temi sportskog klađenja. Napominjemo da ne postoji savršen sistem koji će vam doneti garantovani profit u kratkom vremenskom periodu. Sportsko klađenje je spor proces i ostvarivanje profita se gleda na duži vremenski period. Svako ko vam bude tvrdio suprotno, naprosto ili ne zna o čemu govori ili pokušava vas prevari sa nekim “savršenim sistemom” koji zapravo ne funkcioniše.

Kako je ultimativni cilj svakog čoveka koji se bavi sportskim klađenjem da zaradi novac, sistemi za klađenje zajedno sa strategijama klađenja su verovatno najbitniji elementi u portfoliu svakog kladioničara. Iz tog razloga mi smo smatrali da je potrebno da detaljno objasnimo kako one jednostavnije, tako i profesionalne sisteme za klađenje koji zahtevaju napredno nivo znanja i veštine. Bitno je zapamtiti jednu bitnu stvar; nema dobrog i lošeg sistema, ima samo onih koji donose rezultat i onih koji su prevara. Ukoliko neki sistem nudi laku i vrzu zaradu, budite sigurni da taj sistem za klađenje predstavlja prevaru lakovernih ljudi željnih lake i brze zarade. Budite pažljivi prilikom odabira istih, jer ipak je vaš novac u pitanju.

FAQ – Često postavljana pitanja

Da li se ovi sistemi mogu koristiti u svim sportovima?

Uglavnom svaki sistem za klađenje je pravljen za određeni sport i za određeni kladioničarski market, iako se oni uz manje ili veće modifikacije mogu prevesti i na druge sportove i markete. Ipak, najbolje rezultate uz najmanje truda ti kladioničarski sistemi pružaju upravo na sportovima i marketima za koje su osmišljeni.

Koji nivo znanja je potreban imati da bi se ovi sistemi mogli koristiti?

Postoji veliki broj kladioničarskih sistema i oni se mogu razvrstati u jednostavnije, koje mogu bez ikakvih problema koristiti i početnici, kao i u one komplikovanije, za koje je ipak potreban određeni nivo znanja i razumevanja kladioničarskih pravila i termina. Naravno, ni jedan ovaj sistem nije toliko komplikovan da ga prosečna osoba ne bi mogla naučiti u kratkom vremenskom periodu.

Koji je najprofitabilniji kladioničarski sistem?

Ne postoji univerzalan odgovor na ovo pitanje. Gotovo svaki kladioničarski sistem može biti profitabilan (osim sistema negativne progresije), ukoliko se koristi na pravi način i ukoliko ste u mogućnosti da pronalazite prave selekcije u kontinuitetu. Potrebno je pronaći onaj sistem za klađenje koji najviše odgovara vašim sklonostima i kladioničarskim navikama.

Da li vi koristite kladioničarske sisteme?

Naravno! Svaki sportski kladioničar koji pretenduje na to da ostvari zaradu od sportskog klađenja koristi neki sistem ili strategiju za sportsko klađenje.

Najnovije vijesti

Barcelona nadigrala Napoli i prošla u četvrtfinale

Nogometaši Barcelone plasirali su se u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su u dvije utakmice bili bolji od Napolija....

Povezane vijesti