Utorak, 23 srpnja, 2024

SLUŽBENO: Danas je sa radom počeo sportski portal Gol.ba

Pročitajte i ovo

Prvog dana Nove 2021.godine službeno je svjetlo dana ugledao novi sportski portal Gol.ba, čija djelatnost će isključivo biti briga o Bh sportu, regionalnom i svjetskom sportu.

Portal gol.ba će od petka 01.01.2020. godine biti mjesto gdje počinje vaš sportski dan, dom svih ljubitelja sporta, koji će na stranicama našeg portala svakodnevno čitati najnovije vijesti iz Bh, regionalnog i svjetskog sporta.

Temelj našeg rada biti će nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine, BH Premier liga i sve niže nogometne lige u BiH, Uefin-a natjecanja, kao i Lige petice koje ćemo pratiti za Vas. Naglasak stavljamo i na velika natjecanja nas očekuju ove godine, a prvo od njih je Svjetsko rukometno prvenstvo koje sredinom januara počinje u Egiptu.

Ove godine očekuje nas i Europsko nogometno prvenstvo, kao i Euro za mlade, zatim Olimpijske igre u Tokiju, te mnogo zanimljivih sportskih događaja koje ćemo pratiti za Vas.

Za ljubitelje klađenja pripremili smo  KLADIONIČARSKI KUTAK , gdje ćemo svakodnevno analizirati najzanimljivije utakmice.

Lajkajte našu FACEBOOK i INSTAGRAM stranicu i sudjelujte u vrijednim nagradnim igrama koje vas uskoro očekuju.

Vaš Gol.ba

Najnovije vijesti

Portugal teškom mukom slomio Češku

Nogometna reprezentacija Portugala pobijedila je Češku rezultatom 2:1 u 1. kolu grupe F Evropskog prvenstva u Njemačkoj.Portugal je imao...

Povezane vijesti