Nedjelja, 7 kolovoza, 2022

Šok za Riječane uoči Napolija: Ogroman broj pozitivnih, Rožman na put mora voditi juniore

Pročitajte i ovo

Novi šok na Rujevici!

Kako neslužbeno doznaje Novi list, najmanje osam igrača kojima je istekla desetodnevna samoizolacija i na testiranju u ponedjeljak dobilo je pozitivan nalaz na koronavirus. Neki su već u nedjelju trenirali na Rujevici s momčadi, kažu odgovorni da se epidemiološke strane nisu više zarazni, ali njihov nalaz je pozitivan i s takvim ne mogu ući u Italiju, samim time ni krenuti na put.

Otvara to mnoge probleme za Simona Rožmana čija je momčad bitno osakaćena ovim izostancima, pitanje je i hoće li u određenim linijama imati dovoljno igrača za sastaviti momčad ili će morati priskočiti juniorima…
Doduše, odgovorni na Rujevici pokušavaju vidjeti postoji li mogućnost da se danas kroz dan pozitivni igrači ponovo podvrgnu testiranju i tako im se omogući sutrašnji polazak za Napulj.

Bilo kako bilo, Rijeka pred sobom ima nevjerojatno težak raspored, a s ovim novim informacijama Simon Rožman djeluje kao netko tko toliko nema sreće da sada već to polako postaje smiješno.

Službena potvrda iz kluba očekuje se danas do kraja dana.

Tagovi:RijekaNapolikoronavirus

Najnovije vijesti

Željezničar u Mostaru iznenadio Zrinjski

Nogometaši Željezničara pobijedili su kao gosti Zrinjski rezultatom 2:1 u okviru 2. kola M.tel Premijer lige i tako su...

Povezane vijesti