Četvrtak, 18 srpnja, 2024

Šola novi trener rukometaša Zagreba

Pročitajte i ovo

PPD Zagreb danas je na izvanrednoj konferenciji za medije obavijestio javnost kako Igor Vori nije više trener prve momčadi kluba te da njegovo mjesto preuzima legendarni Vlado Šola, dosadašnji trener Dubrave, dok stručni stožer ostaje isti.

„Sigurno da nije ugodno naći se u situaciji kada nemaš previše vremena za upoznavanje ekipe, ali poziv Zagreba se ne odbija i meni je čast da sam dobio ovu priliku. Kada sam razmišljao o Zagrebu uvijek sam znao da želim biti dio te rukometne obitelji i da se kao trener želim dodatno afirmirati kroz rad u najboljem hrvatskom klubu. Doduše, sada mi na pamet padaju riječ jedne književnice koja je rekla ‘sreća je lijepa samo dok se iščekuje’. Ja sam evo dočekao tu svoju sreću koja sada postaje jedna velika obveza i teret koji ću ja morati sa svojim suradnicima i ostatkom kluba iznijeti. Sve svoje znanje i umijeće posvetiti ću ekipi i stvaranju rezultata. Na koncu, htio bih se zahvaliti Igoru Voriju koji je radio najbolje što može. To je sport, ponekad nema uspjeha, ponekad ti ponestane i sreće. Njegov rad je, siguran sam, bio jako kvalitetan i ja ću pokušati nastaviti gdje je on stao i nadograditi to svojim idejama,“ poručio je novi glavni trener rukometnog kluba PPD Zagreb Vlado Šola“, izjavio je između ostalog novi trener PPD Zagreba na današnjem predstavljanju.

Debi na klupi PPD Zagreba trener Vlado Šola imati će već sljedeće srijede 14. listopada kada hrvatski rukometni prvaci gostuju u Barceloni. Dvoboj starih znanaca i rivala na rasporedu je u 20.45 sati, uz izravan prijenos na programu Arena Sport televizije.

Najnovije vijesti

Portugal teškom mukom slomio Češku

Nogometna reprezentacija Portugala pobijedila je Češku rezultatom 2:1 u 1. kolu grupe F Evropskog prvenstva u Njemačkoj.Portugal je imao...

Povezane vijesti