Utorak, 23 srpnja, 2024

Šou na predstavljanju Koreanca na pressici Zvezde: “Velkom, ovaj, to Liga šampion”

Pročitajte i ovo

Južnokorejski nogometaš Hwang In-beom predstavljen je u Beogradu kao novi igrač Crvene zvezde nakon što je u rekordnom transferu stigao u redove srbijanskog prvaka

U prostorijama kluba održana je press konferencija gdje se javnosti predstavio Koreanac, a šou je nakratko ukrao jedan novinar zbog (ne)poznavanja engleskog jezika.

On je koreanskom nogometašu postavio pitanje na engleskom jeziku, ali s obzirom kako ga je pitao, bolje da nije. Bio je to trenutak kojem su se svi slatko nasmijali, pa čak i Hwan.

Reprezentativac Južne Koreje je u Beograd došao u transferu vrijednom čak pet miliona eura.

Prošle sezone mu je pripala laskava titula najboljeg igrača Olympiacosa, a nakon što je klub ostao bez plasmana u Ligu prvaka, morao je prodati svoju zvijezdu.

“Malo sam nervozan pred medijima, ali nisam na terenu. Tu je velika razlika. Sretan sam što sam postao dio Crvene zvezde i uzbuđen što ću igrati pred sjajnim navijačima. Igranje u Ligi prvaka bilo je jedan od velikih razloga zašto sam došao u klub. Da budem iskren, to je ono što želi svaki igrač, nastupati u najkvalitetnijem takmičenju na svijetu”, rekao je Hwang.

Najnovije vijesti

Portugal teškom mukom slomio Češku

Nogometna reprezentacija Portugala pobijedila je Češku rezultatom 2:1 u 1. kolu grupe F Evropskog prvenstva u Njemačkoj.Portugal je imao...

Povezane vijesti