Petak, 29 rujna, 2023

Šou na predstavljanju Koreanca na pressici Zvezde: “Velkom, ovaj, to Liga šampion”

Pročitajte i ovo

Južnokorejski nogometaš Hwang In-beom predstavljen je u Beogradu kao novi igrač Crvene zvezde nakon što je u rekordnom transferu stigao u redove srbijanskog prvaka

U prostorijama kluba održana je press konferencija gdje se javnosti predstavio Koreanac, a šou je nakratko ukrao jedan novinar zbog (ne)poznavanja engleskog jezika.

On je koreanskom nogometašu postavio pitanje na engleskom jeziku, ali s obzirom kako ga je pitao, bolje da nije. Bio je to trenutak kojem su se svi slatko nasmijali, pa čak i Hwan.

Reprezentativac Južne Koreje je u Beograd došao u transferu vrijednom čak pet miliona eura.

Prošle sezone mu je pripala laskava titula najboljeg igrača Olympiacosa, a nakon što je klub ostao bez plasmana u Ligu prvaka, morao je prodati svoju zvijezdu.

“Malo sam nervozan pred medijima, ali nisam na terenu. Tu je velika razlika. Sretan sam što sam postao dio Crvene zvezde i uzbuđen što ću igrati pred sjajnim navijačima. Igranje u Ligi prvaka bilo je jedan od velikih razloga zašto sam došao u klub. Da budem iskren, to je ono što želi svaki igrač, nastupati u najkvalitetnijem takmičenju na svijetu”, rekao je Hwang.

Najnovije vijesti

MILAN – NEWCASTLE 0:0 Milan se ispromašivao, Englezi nemoćni

POČELA je grupna faza Lige prvaka. U skupini F od 18:45 prvi su dvoboj odigrali Milan i Newcastle na...

Povezane vijesti