Petak, 19 srpnja, 2024

Strašan peh: Amerikanci imaju 18 pozitivnih, u Egipat šalju 12 igrača

Pročitajte i ovo

Američka rukometna reprezentacija na Svjetsko prvenstvo u Egiptu dolazi sa samo 12 igrača. Razlog je ogroman broj pozitivnih na koronavirus, njih čak 18…

Amerikanci su u Egipat trebali doći kao autsajderi, na učenje, a sada će im tek biti teško. Posljednja testiranja uoči puta na Svjetsko prvenstvo pokazala su kako je pozitivno nevjerojatnih 18 igrača.

“U srijedu u Egipat šaljemo 12 igrača, imamo vratara, ali nemamo obranu”, žali se Robert Hedin, američki izbornik koji je i sam pozitivan i ne može prema Egiptu dok ne dobije negativan test.

“Cijelo vrijeme smo se testirali, brzi test smo imali u ponedjeljak i bio je negativan, ali kada smo otišli provjeriti ranije testove, 18 igrača bilo je pozitivno. Vjerujemo da je zaražen bio netko od igrača koji je stigao iz SAD-a, ali ne znamo to.”

Hedin se nada kako će se ipak uspjeti donekle skrpati i nastupiti u nešto boljem sastavu u President’s Cupu, borbi za izbjegavanje posljednjeg mjesta.

Bilo je suza, ali pomoći nema, Amerikanci moraju čekati negativne testove.

FOTO: Marko Lukunić/PIXSELL

Najnovije vijesti

Portugal teškom mukom slomio Češku

Nogometna reprezentacija Portugala pobijedila je Češku rezultatom 2:1 u 1. kolu grupe F Evropskog prvenstva u Njemačkoj.Portugal je imao...

Povezane vijesti