Nedjelja, 7 kolovoza, 2022

Švedski reprezentativac Mattias Zachrisson zbog ozljede završio karijeru

Pročitajte i ovo

Desno krilo švedske reprezentacije Mattias Zachrisson zbog ozljede ramena lijeve ruke morat će ranije završiti igračku karijeru…
Dugogodišnji švedski reprezentativac Mattias Zachrisson prisiljen je ranije završiti igračku karijeru i povući se u mirovinu.

Zachrisson već dugo ima problema s ozljedom ramena lijeve ruke, od ljeta 2019. godine je van parketa, a svi pokušaji povratka bili su bezuspješni. Trebao se vratiti na parket početkom godine, zatim je to prolongirano do početka ove sezone da bi sada saznao kako rame više ne može izdržati opterećenje bavljenja profesionalnim sportom.

“Imao sam ove godine razgovor sa Zackeom i sa suzama u očima rekao mi je kako vjerojatni više nikada neće moći igrati rukomet”, izjavio je sportski direktor Füchsea iz Berlina Stefan Kretzschmar.

Zachrisson je u Füchse stigao 2013. godine te dao svoj doprinos u osvajanju DHB Pokala 2014. godine, dva EHF kupa te dva Super Globea. S reprezentacijom Švedske osvojio je srebro na Olimpijskim igrama u Londonu te srebro na Europskom prvenstvu u Hrvatskoj prije dvije godine.

FOTO: Igor Kralj/PIXSELL

Najnovije vijesti

Željezničar u Mostaru iznenadio Zrinjski

Nogometaši Željezničara pobijedili su kao gosti Zrinjski rezultatom 2:1 u okviru 2. kola M.tel Premijer lige i tako su...

Povezane vijesti