Petak, 19 srpnja, 2024

Trener AEK-a: Cijenim Dinamo, bit će to zanimljiv okršaj

Pročitajte i ovo

Dinamo u utorak od 20.45 u Ateni protiv AEK-a igra prvu utakmicu trećeg pretkola Lige prvaka.

Po odluci UEFA-e na obje utakmice nema gostujućih navijača jer u srijedu igraju Panathinaikos i Marseille, pa bi u glavnom gradu Grčke praktički istovremeno bile četiri žestoke navijačke skupine.

Uoči dvoboja AEK je dodatno upozorio svoje navijače da ne koriste pirotehniku i lasere te je najavio oštru kontrolu i kazne za neposlušne.

A trener AEK-a Matias Almeyda najavio je nogometnu stranu dvoboja:

– Proteklu sezonu završili smo pobjedom i osvajanjem Kupa, imali smo dobre pripreme i sada želimo u skupinu Lige prvaka. Ono što se dogodilo moramo zaboraviti, oči su uperene u budućnost. Želimo se ponovno dokazati i biti na razini igara koje nas očekuju, rekao je Argentinac, pohvalivši Dinamo:

– Prva utakmica nam je vrlo bitna, ali i druga. To što smo u prvoj domaćini ne bih rekao da je prednost. Sve je otvoreno. Dinamo je protivnik kojeg poštujemo, koji igra slično kao mi, utoliko će taj dvoboj biti zanimljiv i nogometno lijep. Cijenim i poštujem stil Dinama, način na koji igraju, način na koji barataju loptom, cijenjen su protivnik, no sve njihove kvalitete uzeo sam u obzir u pripremi.

Rekao je i kako se nada da će Domagoj Vida biti spreman za uzvratni susret, dok za sutra nije siguran.

Najnovije vijesti

Portugal teškom mukom slomio Češku

Nogometna reprezentacija Portugala pobijedila je Češku rezultatom 2:1 u 1. kolu grupe F Evropskog prvenstva u Njemačkoj.Portugal je imao...

Povezane vijesti