Petak, 29 rujna, 2023

Trener AEK-a: Cijenim Dinamo, bit će to zanimljiv okršaj

Pročitajte i ovo

Dinamo u utorak od 20.45 u Ateni protiv AEK-a igra prvu utakmicu trećeg pretkola Lige prvaka.

Po odluci UEFA-e na obje utakmice nema gostujućih navijača jer u srijedu igraju Panathinaikos i Marseille, pa bi u glavnom gradu Grčke praktički istovremeno bile četiri žestoke navijačke skupine.

Uoči dvoboja AEK je dodatno upozorio svoje navijače da ne koriste pirotehniku i lasere te je najavio oštru kontrolu i kazne za neposlušne.

A trener AEK-a Matias Almeyda najavio je nogometnu stranu dvoboja:

– Proteklu sezonu završili smo pobjedom i osvajanjem Kupa, imali smo dobre pripreme i sada želimo u skupinu Lige prvaka. Ono što se dogodilo moramo zaboraviti, oči su uperene u budućnost. Želimo se ponovno dokazati i biti na razini igara koje nas očekuju, rekao je Argentinac, pohvalivši Dinamo:

– Prva utakmica nam je vrlo bitna, ali i druga. To što smo u prvoj domaćini ne bih rekao da je prednost. Sve je otvoreno. Dinamo je protivnik kojeg poštujemo, koji igra slično kao mi, utoliko će taj dvoboj biti zanimljiv i nogometno lijep. Cijenim i poštujem stil Dinama, način na koji igraju, način na koji barataju loptom, cijenjen su protivnik, no sve njihove kvalitete uzeo sam u obzir u pripremi.

Rekao je i kako se nada da će Domagoj Vida biti spreman za uzvratni susret, dok za sutra nije siguran.

Najnovije vijesti

MILAN – NEWCASTLE 0:0 Milan se ispromašivao, Englezi nemoćni

POČELA je grupna faza Lige prvaka. U skupini F od 18:45 prvi su dvoboj odigrali Milan i Newcastle na...

Povezane vijesti