Nedjelja, 24 listopada, 2021

Tyson Fury nokautirao Wildera za kraj trilogije!

Pročitajte i ovo

Trilogija teške boksačke kategorije po WBC-u zaključena je sinoć u Las Vegasu. Tyson Fury naslov je obranio nokautom nad Deontayjem Wilderom…

Jedno od najvećih rivalstava u svijetu boksa napokon je zaključeno. Tyson Fury u trećem je međusobnom meču protiv Deontayja Wildera nokautom obranio svoj naslov u WBC teškoj kategoriji.

Meč u Las Vegasu je zaključen u 11. rundi kad je Fury napokon kapitalizirao prednost koju je gradio tijekom čitavog meča u kojem je definitivno bio bolji i nadmoćniji borac. Najbolji trenutak za Wildera zbio se u četvrtoj rundi.

Tad je Amerikanac poslao Furyja dvaput na pod, ali se “Kralj Cigana” od toga oporavio te je zavladao ringom i od tad pa do kraja meča je triput rušio Wildera.

Wilder je bio sve umorniji i sve se teže nosio s razornim udarcima, a jedan takav pogodio ga je prednjim desnim direktom nakon klinča i Wilder se više nije ustao i nije nastavio meč, a Fury slavi savršenu 32. pobjedu u 32. meču karijere.

Najnovije vijesti

Mirsad Šiljak imenovan je za novog šefa stručnog štaba NK Travnik

Poštovani navijači, simpatizeri, novinari i svi Vi koji NK Travnik nosite u srcima, obavještavamo Vas da je uprava NK...

Povezane vijesti