Srijeda, 24 srpnja, 2024

Ugledni France Football izbacio popis 20 najboljih ofenzivnih veznjaka svih vremena

Pročitajte i ovo

Ugledni France Football izbacio je popis 20 najboljih ofenzivnih veznjaka svih vremena. Naravno, ne treba ni govoriti da su sve do jednog vanserijski igrači, ali nismo mogli ne primijetiti da na popisu nema nekih za koje bi mnogi smatrali da ovdje zaslužuju imati svoje mjesto.

O brojnim igračima se može diskutirati, ali da na popisu nema Ronaldinha… To je malo previše.

Legendarni Brazilac nogomet je igrao s osmjehom. I to kakvim osmjehom…

Za vrijeme njegovog ‘primea’ nije bilo nikakve dileme, znalo se tko je najbolji igrač svijeta i koga sva djeca ovog svijeta obožavaju i kopiraju.

S Barcelonom je osvojio sve što se moglo osvojiti, baš je France Football bio taj koji mu je dodijelio Zlatnu loptu (Ballon d’Or) za 2005. godinu, dok je sezonu ranije, kad je prestižna nagrada pripala Andriyu Shevchenku, bio treći.

S druge strane, ne možemo osporiti postojeći popis. Maradona, Di Stefano, Iniesta, Pele, Totti, Zidane, Rivera, Puskas, Pele… Koga izbaciti?

Teško pitanje, možda i preteško, pogotovo kad uzmemo u obzir da je svaki od spomenutih u nekom trenutku u svojoj karijeri bio uvjerljivi broj jedan na svojoj poziciji.

U svakom slučaju, glasovanje je i dalje otvoreno, a svoj odabir možete napraviti na France Footballu.

Najnovije vijesti

Portugal teškom mukom slomio Češku

Nogometna reprezentacija Portugala pobijedila je Češku rezultatom 2:1 u 1. kolu grupe F Evropskog prvenstva u Njemačkoj.Portugal je imao...

Povezane vijesti