Utorak, 5 prosinca, 2023

Woodley podijelio fotografiju slomljenog rebra: ‘Najveća bol ikad!’

Pročitajte i ovo

Tyron Woodley otkrio je što je dovelo do prekida borbe protiv Colbyja Covingtona

U trenucima dok je istjecala prva minuta posljednje runde borbe Colbyja Covingtona i Tyrona Woodleya, do tada inferiorni Woodley vidio je priliku za napad. Uhvatio je Covingtonov vrat te je pokušao spuštanjem na pod zatvoriti giljotinu. Izgledalo je to obećavajuće te kao da je Woodley pronašao snage za jedan dobar napad. No, nedugo nakon što su završili na podu je vrisnuo, a brzo nakon toga je borba bila prekinuta i Covington je mogao slaviti pobjedu.

početku nikome nije bilo jasno što se dogodilo, dok je Covington medijima kratko prokomentirao kako smatra da ga je mentalno i fizički slomio te da bivši prvak više jednostavno nije mogao odgovarati na njegove napade.

U Što se točno dogodilo, saznao je Ariel Helwani, koji je s Woodleyem stupio u kontakt. Naime, došlo je do puknuća rebra. Otkrio je kako mu je Woodley rekao da je puklo već ranije u borbi te da je pri pokušaju zatvaranja giljotine nešto “krcnulo”. Opisao je to kao najveću bol u životu, a Helwaniju je poslao i fotografiju rendgenske snimke.

Najnovije vijesti

Pobjeda Maccabi Tel Aviva u Bačkoj Topoli

Nogometaši Maccabi Tel Aviva pobijedili su ukrajinsku Zorju 3-2 u zaostalom ogledu trećeg kola skupine B Konferencijske lige. Zbog ratnog...

Povezane vijesti