Utorak, 5 prosinca, 2023

Zoran Zekić našao je novi inozemni angažman

Pročitajte i ovo

Nakon posla u moldavskom Sherrifu, hrvatski trener Zoran Zekić našao je novi inozemni angažman. Zekić preuzima klupu mađarskog Diosgyora…

Iako ga se posljednjih tjedana povezivalo s klupom Gorice ili Hajduka, nekadašnji trener Osijeka Zoran Zekić odlazi u inozemstvo, točnije u Mađarsku. Tamo će preuzeti klupu Diosgyora, posljednje momčadi tamošnjeg prvenstva.

Poveznica je jasna jer je ovaj klub nedavno preuzeo vlasnik Osijeka Lorinc Meszaros pa se od Zekića očekuje da izbori ostanak prije ulaganja i podizanja kluba. Zekić je bio u užim kombinacijama za trenera Gorice, ali se sam isključio izjavom o boljoj ponudi.

Nagađalo se da je ta bolja ponuda Hajdukova, ali je i to demantirano navodima o stranom angažmanu što je i potvrđeno u utorak. Zanimljivo, u Zekićevoj novoj momčadi su i dva poznata HNL lica. Naime, tamo igraju nekadašnji igrači Hajduka Hysen Memolla i Mirko Ivanovski, dok je prije dva dana na posudbu stigao i Osijekov vratar Marko Malenica.

Najnovije vijesti

Pobjeda Maccabi Tel Aviva u Bačkoj Topoli

Nogometaši Maccabi Tel Aviva pobijedili su ukrajinsku Zorju 3-2 u zaostalom ogledu trećeg kola skupine B Konferencijske lige. Zbog ratnog...

Povezane vijesti