Petak, 19 srpnja, 2024

Zvjezdan Misimović iz Njemačke: Neke U21 igrače treba probati već u novembru u A reprezentaciji

Pročitajte i ovo

Zvjezdan Misimović kao predstavnik Fudbalskog saveza BiH uživo je danas u Furthu gledao kvalifikacionu utakmicu mladih reprezentacija Njemačke i BiH.

BiH je izgubila 1:0 sumnjivim golom Nijemaca postignutim nakon faula, no ostavili su dobar dojam.

Potvrdio je to za Reprezentacija.ba i sam Misimović.

“Danas se potvrdilo ono što sam i ranije mislio – U21 BiH ima par interesantnih igrača za koje mislim da bi se trebali probati već u novembru u A reprezentaciji” govori Misimović poslije utakmice za naš portal.

“Moram naglasiti da je selektor Slobodan Starčević odlično pripremio ekipu za utakmicu i sigurno je da nismo zaslsužili ovakav rezultat na kraju” kaže Misimović za Reprezentacija.ba.

Zvjezdan Misimović posjetom Furthu nastavlja odličan posao u Fudbalskom savezu BiH, posebno na afirmaciji mladih igrača.

Nedavno je pod zastavu BiH doveo iz švedske reprezentacije Anela Ahmedhodžića i Dennisa Hadžikadunića, aktivno je u analizi i desetina drugih mladih igrača, pa je definitivno jasko kako je bh. fudbalu godinama nedostajao ovakav čovjek.

A reprezentacija u novembru u Ligi Nacija gostuje Nizozemskoj, pa dočekuje Italiju, dok U21 BiH igra protiv Belgije posljednje kolo kvalifikacija bez rezultatskog značaja.

Najnovije vijesti

Portugal teškom mukom slomio Češku

Nogometna reprezentacija Portugala pobijedila je Češku rezultatom 2:1 u 1. kolu grupe F Evropskog prvenstva u Njemačkoj.Portugal je imao...

Povezane vijesti